Helyi közélet

2010.06.04. 09:58

Kelet felől Miskolcra se ki, se be

<p>A keleti városrész irányából már egyáltalán nem lehet bejutni Miskolcra. Mindenkit felterelnek az M30-as autópályára, ami Muhiig átmenetileg ingyenesen használható. A rendőrség azt javasolja, akinek nem muszáj, ne induljon útnak.</p>

Egyedné Novodonszki Éva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta: az Abaúj és Zemplén felől érkező forgalmat az árvíz tette lehetetlenné Miskolc határában, ahol már csak a tömegközlekedési járműveket, valamint a szolgáltatók autóit engedik át. Aki Szlovákiába megy vagy onnan érkezik a borsodi megyeszékhelyre, egyedül az Aggtelek - Kazincbarcika - Miskolc útvonalat tudja választani, másfelé az utakat elöntötte a víz. Részletesebb tájékoztatást a közútkezelő miskolci ügyeletén, a 46/560-070-es telefonszámon, vagy a rendőrség 112-es segélyhívószámán lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában