Gazdit keresünk Tonknak, Bessy-nek és Cézárnak

Akt.:
Gazdit keresünk Tonknak, Bessy-nek és Cézárnak
Miskolc – Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az -összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

tonkA hat hónapos keverék kan a Tonk nevet feltűnő, fehér színéről kapta. A kutyus alig pár napja tartózkodik a telepen, így még tart a 15 napos megfigyelési ideje. Játékos természete és fiatal kora miatt valószínűleg könnyen megnyeri majd új gazdija szívét.

Bessy
Bessy még fejlődésben lévő, nyolc hónapos, fekete-zsemleszínű keverék szuka, aki néhány napja várja következő örökbefogadó családját.Valószínű, hogy a kóbor kutyáknál kevesebb negatív tapasztalattal rendelkezik, mert előző gazdái adták le a menhelyre.

Cézár
Cézár hároméves, kifejlett kaukázusi jellegű, keverék kan, aki nagy testalkata miatt jó házőrző lenne egy kertes házban, határozott és hűséges újdonsült gazdája kezei alatt. A gyepmesteri telepre májusban került előző családjától.

ÉM


Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival. Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ell...

Szonja is gazdit keres
Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az ­összetalálkozásukat az álomgazdival. Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel...

Bözsi is új gazdit keres
Miskolc - Kisállat oldalunkon minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az ­összetalálkozásukat az álomgazdival. Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. „Kutyáink oltva, chipezve, a nőstények ivartalanítva van...