Gazdit keresünk

Akt.:
Szonja is gazdit keres
Szonja is gazdit keres - © Fotó: ÉM
Miskolc – Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az ­összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet.

Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára).

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.Szonja még kicsi, négy hónapos nőstény kutyus és július eleje óta lakik a menhelyen, ezért az új gazdin múlik, hogy mit hoz ki belőle. Fekete bundás szőrével, kajla fülével, játékos viselkedésével könnyen megnyeri a környezetét.


Lucy csak egy hónappal idősebb nőstény, mint Szonja, viszont valamivel kevesebb menhelytapasztalata van. Tacskó formájú, zsemleszínű kutyus, aki valószínű nem fog sokkal nagyobbra nőni, ezért akár lakásban is tartható.


Ralph tíz hónapos, németjuhász-szerű, zsemle színű, közepes testű kan, akiből egy szerető gazdi kezei alatt, megfelelő nevelés mellett remek házőrző válhatna, akár egy kisebb kertben is.


Bözsi is új gazdit keres
Miskolc - Kisállat oldalunkon minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az ­összetalálkozásukat az álomgazdival. Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. „Kutyáink oltva, chipezve, a nőstények ivartalanítva van...

Buksi gazdát keres
Miskolc - Szerető gazdái költözés miatt nem tudják magukkal vinni a kutyust. Buksi egy 10 éves keverék, kan kutya, teljesen egészséges, barátságos, játékos. Mindezidáig egy gondos családban élt, akik nehéz szívvel, de kénytelenek megválni tőle, így keresünk egy olyan helyet Buksinak, ahol tovább...