Gazdit keresünk

Akt.:
Bözsi is új gazdit keres
Bözsi is új gazdit keres - © Fotó: ÉM
Miskolc – Kisállat oldalunkon minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az ­összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

„Kutyáink oltva, chipezve, a nőstények ivartalanítva vannak. Mindezért 7 ezer forint költségtérítést kérünk, valamint azt, hogy a kutyáról egy életen át gondoskodjanak.”

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-20/242-1161, 06-30/576-8935.Dana közepes méretű, keverék, ivartalanított tacskószerű nőstény rövid lábakkal és hosszú testtel. Kölyökként került az alapítványhoz a gyepmesteri telepről. Nyugodt, kedves természetű, jóindulatú kutyus, aki nem szaladgál feleslegesen, ezért kisebb helyen is tartható, idősebb gazdinál.Blondi a gyepmesteri telepről került az alapítványhoz. Ez a labrador-jellegű, gyönyörű fehér kutyalány nagyon mozgékony, ivartalanított, de egyelőre pórázon még nem tud sétálni. Határozott, következetes gazdit igényel, aki tanítaná.Bözsit, ezt a közepes termetű, ivartalanított, kajla fülű, keverék kislányt egy állatbarát találta meg az egyik buszmegállóban. A kutyus élénk, mozgékony, szívesen sétál pórázon, ezért olyan gazdira van szüksége, aki időt szánna a hosszú közös sétákra.

ÉM


Buksi gazdát keres
Miskolc - Szerető gazdái költözés miatt nem tudják magukkal vinni a kutyust. Buksi egy 10 éves keverék, kan kutya, teljesen egészséges, barátságos, játékos. Mindezidáig egy gondos családban élt, akik nehéz szívvel, de kénytelenek megválni tőle, így keresünk egy olyan helyet Buksinak, ahol tovább...