Gazdit keres Tücsi

Akt.:
Gazdit keres Tücsi
Gazdit keres Tücsi
Miskolc – “A nevem Tücsi ( ízlés szerint megváltoztatható), de lehetne akár Mázli is, mert eléggé szerencsésnek érzem magam! Az történt, hogy hétfőn az anyukám gazdája úgy döntött, hogy már elég nagy vagyok ahhoz, hogy gondoskodjak magamról, ezért fogott mint egy félig megevett kiflit az uzsonnás zacsiban és kitette a szűrömet Miskolc belvárosában!

Azért mondom, hogy mázlista vagyok, mert egy jó fej csajszi, aki ott dolgozik a közelben, meghallotta a kétségbeesett nyivákolásomat és magához vett. Mikor hazaértünk nagyon jól alakult minden, mert kaptam finom vacsit, volt babusgatás, becézgetés és annak ellenére, hogy nagyon hiányzott az anyukám meg a tesóim egész jól éreztem magam. Sajnos másnap reggel jött a fekete leves, két macskaszomorító kutya személyében, ugyanis a fülem hallatára esküdött meg az egyik – a fehér, az undokabb – , a ténsasszony tacskó élettársának, hogy rövid úton kitekeri a nyakamat! Ugye megérted, hogy én ezt nem szeretném megvárni, mert annyira keveset tapasztaltam még a világból, kevés szeretetet kaptam és adhattam eddigi rövidke életem során?! Imádok élni!

Ha úgy gondolod, hogy kölcsönösen boldoggá tudnánk tenni egymást, akkor hívd kérlek a befogadó gazdimat és szabadíts meg a két (amúgy cuki) csontroppantó fenevadtól!

Puszil: Tücsi
30/2396-316​

cica600