Gazdagodik a Sportcentrum Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – Újabb létesítménnyel bővül Tiszaújvárosban a Városi Sportcentrum: egy új műfüves labdarúgó kispályát építenek a játékcsarnok mögötti területen a nagy műfüves pálya szomszédságában.

A 20×40 méteres játéktér a Magyar Labdarúgó Szövetség országos pályaépítési programjának részeként Tiszaújváros önkormányzatának támogatásával jön létre. A játékteret kerítés, palánk, ötméteres védőháló és kétméteres betonjárda veszi körül. Az új létesítményt sötétedés után is használhatják, négy tízméteres oszlopról világítják meg a reflektorok. A munkálatok jól haladnak, legkésőbb augusztus 1-jén birtokba vehetik a tiszaújvárosi felnőtt- és utánpótláskorú, valamint tömeg-, szabadidősport rendezvények labdarúgó csapatai. A holtszezonban a labdarúgó stadion pályáján átalakították, áthelyezték az öntöző- rendszer egyes részeit is, így a küzdőtéren nem marad egyetlen négyzetméter sem víz nélkül.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdet�s