Gazdag programmal vár az idei lecsófesztivál a Csanyikban

Akt.:
Készül a finomság
Készül a finomság
Miskolc – Augusztus 6-án, szombaton rendezik meg immár hatodszor a Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztivált a Majális-parkban.

A hagyományos gasztronómiai programokra az Észak-Magyarország mellett a Szuperinfó, a miskolci polgármesteri hivatal, a DMA Club, a DVTK egykori Aranycsapata és az Öregfiúk is ajánlottak fel kupákat, ugyanakkor a versenyző csapatok között ismét értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

Újdonság, hogy a DVTK egykori legendás Aranycsapata mellett az Öregfiúk is neveznek, és meglepetéssel is készülnek. Érdekes látványosságnak ígérkezik, hogy a Borsodi Motoros Egyesület is bemutatkozik a rendezvényen.

A gasztronómiai versennyel párhuzamosan amatőr kutyaszépségverseny, extrém vidámpark, kapura rugó verseny, kamabajnokság, trabantos találkozó, ingyenes színpadi műsor és különböző interaktív programok várják a kilátogatókat.

– ÉM –


Nevezés, határidő

Az augusztus 6-án, a Majális-parkban megrendezendő Lecsó- és Pecsenyefesztiválról jó tudni, hogy a főzőversenyekre nevezni 5000 forinttól lehet a miskolcilecsofesztival@gmail.com címen vagy Kanyog Miklós főszervezőnél a 20/9269-285-ös telefon­számon.

Nevezési határidő: július 31.

További részletek a fesztiválról: www.miskolcilecsofesztival.hu

Új információ, hogy 12.00–16.00 óra között véradási lehetőség is lesz a fesztivál helyszínén.

A főző- és sütőversenyek társadalmi zsűrijének elnöke és egyben a fesztivál fővédnöke dr. Csiszár Miklós, Miskolc jegyzője.