Garázdát fogtak az újhelyi rendőrök

Akt.:
Garázdát fogtak az újhelyi rendőrök
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Tiszaújváros, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. április 25-én a Tiszaújvárosi- és Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított eljárást. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei garázdaság elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy férfival szemben, míg az ózdi egyenruhások egy sofőrrel szemben azért, mert járművét eltiltás hatálya alatt vezette.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően az encsi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s