Garázdát fogtak az ózdi rendőrök

Garázdát fogtak az ózdi rendőrök
Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Szerencsi- és az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2015. október 18-án a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt egy-egy személyt állítottak elő, majd vettek szabálysértési őrizetbe.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi-, a miskolci- és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és a tiszaújvárosi egyenruhások további egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-