Garázdát és körözött személyt is elfogtak Borsodban

Akt.:
Garázdát és körözött személyt is elfogtak Borsodban
Edelény, Miskolc, Sátoraljaújhely, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. június 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. június 27-én a Miskolci-, a Szerencsi- és az Edelényi Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben a tulajdon elleni szabálysértés (lopás), járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci és a szerencsi egyenruhások egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg a sátoraljaújhelyi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –