Garázdaság, magánlaksértés és közúti balesetek Borsodban

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Miskolc, Encs, Edelény, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. május 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság két fővel rendzavarás, míg az Encsi-, az Edelényi- és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy személlyel szemben garázdaság, magánlaksértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított szabálysértési eljárást 2016. május 28-án.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés


hirdet�s