Garázdákat fogtak a sárospataki rendőrök

Garázdákat fogtak a sárospataki rendőrök
Kazincbarcika, Miskolc, Sárospatak, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 4-én négy férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci- és a Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy főt az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, valamint tulajdon elleni szabálysértés, míg a sárospataki rendőrök két személyt garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a tiszaújvárosi egyenruhások egy 32 éves elfogatóparancs hatálya alatt álló gyáli nőt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s