Garázdák Kövesden és Szerencsen, tiltott kéjelgő Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Garázdák Kövesden és Szerencsen, tiltott kéjelgő Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
© Forrás: GEtty Images
Miskolc, Ózd, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Szerencs, Edelény – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. július 16-án 7 főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy személlyel járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a mezőkövesdi- és a szerencsi járőrök egy-egy férfival garázdaság, míg a miskolci-, a tiszaújvárosi- és az edelényi egyenruhások egy-egy fővel tiltott prostitúció, tulajdon elleni szabálysértés és az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s