Garázdák Edelényben, Encsen, Kazincbarcikán és Ózdon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Garázdák Edelényben, Encsen, Kazincbarcikán és Ózdon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. július 18-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az edelényi-, az encsi-, a kazincbarcikai- és az ózdi járőrök egy-egy férfival garázdaság, az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy fővel az edelényi- és az ózdi egyenruhások, míg egy asszonnyal tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szintén az ózdi rendőrök alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s