Garaczi László író volt a vendég Sajóvámoson

Garaczi László író volt a vendég Sajóvámoson
Sajóvámos – Garaczi László író volt nemrégiben a vendége a Sajóvámosi Művészeti Staféta programsorozatnak. Az író Szekrényes Miklós tanár vendégeként beszélt színházi és szépirodalmi munkáiról.

Az sms rendezvényeinek a Sajóvámosi Kossuth Közösségi Ház ad otthont immár tíz éve. Elsőként Esterházy Péter járt Sajóvámoson, majd őt követte 2007-ben Garaczi László, aki most újra visszatért a településre. Az sms vendégei között olyan alkotók voltak, mint például Závada Pál, Tóth Krisztina, Csaplár Vilmos, Grecsó Krisztián, Marék Veronika, Tompa Andrea.

A rendezvénysorozatról Szekrényes Miklós annak idején így beszélt lapunknak: „Azt szerettem volna, hogy a település, a gyerekek, a volt tanítványok profitáljanak a találkozókból – mondja. – Hogy olvassanak, lássanak írókat, tudatosuljon, hogy »meg lehet őket fogni«. Úgy gondolom, ez maradéktalanul sikerült”.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s