Gamer

2010.08.09. 12:10

Novemberben érkezik a Sonic Colours

<p>Talán csak az nem látja, aki nem akarja, hogy sokunk kedvenc kis kék sündisznója, avagy Sonic manapság ismét fénykorát éli.</p>

Bár az utóbbi pár esztendőben kétség kívül minden egyes vele kapcsolatos videojáték hagyott maga után kívánnivalót, a jövőben azért várható a főszereplésével néhány kiváló alkotás. Reményeink szerint éppen ilyen lesz a Sonic Colours is, aminek sikerült már többször is meglepnie minket a múltban, elsősorban talán platformválasztásával, lévén a program csak és kizárólag a Nintendo két masinájára, avagy Wii-re és DS-re készül.

A hétvége folyamán azonban a Sega brigádja úgy gondolta, hogy elérkezett az idő ahhoz, hogy végre bejelentsék, a szélvész süni legújabb kalandjait tartalmazó dobozkák mikor kerülnek a boltok polcaira. Ha hiszitek, ha nem, de az illetékesek hivatalosan megerősítették, hogy a Sonic Colours november 12-én éri el az európai partokat, míg meglepő módon négy nappal később kerül csak a tengerentúli kereskedőkhöz, méghozzá Nintendo DS és Wii konzolokon. Sonic tehát hamarosan visszatér közénk, a fenti időpontban indulhatunk majd a legújabb kalandjait tartalmazó korongokért.

Eredeti cikk: GameChannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!