Gamer

2010.05.07. 10:05

Még idén érkezhet az új Gitár Hiró

<p>Az Activision évenként érkező, már-már érdektelen sorozatai ontják a pénzt a cég számára, és feltehetően ez a jövőben sem változik majd meg.</p>

A cég ugyanis a pénzügyi év zárásával nyilvánosságra hozta, hogy milyen be nem jelentett alkotásokra is számíthatunk tőlük a jövőben. Világ ritmusjáték-szerelmesei, egyesüljetek!

Az idén ősszel a cég ugyanis már piacra szeretné dobni a Guitar Hero-sorozat hatodik és egyben legújabb tagját. Minderről Thomas Tippl rántotta le a leplet, aki szerint az új "gitárhős" boltokba kerülését követően biztosan számíthatunk egy DJ Hero 2-re is, majd ha sikeresen leszállították a lemezlovasok műanyag rémét, akkor egy vadonatúj James Bond alkotás is érkezik tőlük, amit minden bizonnyal a Bizarre fejleszt majd. Utóbbi megjelenése természetesen már nem várható az idei esztendőben, de a jelenleg tartó pénzügyi évbe még bőven belefér, így kíváncsian várjuk a továbbiakat. Az őszi Guitar Hero 6 a legbiztosabb jelenleg!

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!