Friss hírek

2009.09.29. 19:57

Ötven fõvel bõvülhet az Nemzeti Nyomozó Iroda - RTL Híradó

<p>Hamarosan körülbelül ötven fõvel bõvülhet a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) létszáma, a kormány több százmillió forinttal támogatja a szervezetet. A pénzbõl új autókra is telik majd, néhány év múlva pedig új székházat is kaphatnak a tervek szerint - hangzott el az RTL Híradóban kedden.</p>

Az RTL Híradó információi szerint a 600 millió forintos támogatásból csaknem ötven új munkatárs érkezhet a nyomozóirodába, és 19 autó vásárlását tervezik. Ezek darabonként több mint 8 millió forintba kerülnek majd. Az NNI idén összesen valamivel több mint 208 millió forintot, jövõre pedig 413-at kapna a fejlesztésekre. A nyomozóiroda munkatársai néhány év múlva, várhatóan 2013-ban új székházba költöznek az Aradi utcából. Az új épületet valószínûleg a Kerepesi úti rendõrségi laktanyában építik fel.

A körülbelül 600 millió forintos beruházásról néhány héttel ezelõtt számolt be Bajnai Gordon miniszterelnök. A cél, hogy a rendõrség erélyesebben léphessen fel a szélsõségesek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!