Futsal Visegrádi Négyek Tornája – Újabb súlyos magyar vereség

Akt.:
A szlovákok ellen sem sikerült nyerni
A szlovákok ellen sem sikerült nyerni - © Fotó: Derencsényi István
Budapest – A magyar futsalválogatott ötgólos vereséget szenvedett Szlovákiától a debreceni Visegrádi Négyek Tornája második fordulójában.

A szlovák csapat Tomas Drahovsky vezérletével a mezőnyben hatékonyan játszott kedden, és jó százalékkal értékesítette a helyzeteit. A magyar válogatott előtt ritkán adódott lehetőség a gólszerzésre, és végül nem sikerült szépítenie, miként hétfőn a csehek ellen sem.

ft-1

Fotó: Derencsényi István

A hazai együttes szerdán az eddig hibátlan horvátok ellen zárja a tornát.

A Visegrádi Négyek futsaltornáját 2003 óta rendezik meg a magyar, a lengyel, a cseh és a szlovák válogatott részvételével. Idén először fordul elő, hogy a visegrádi országok nemzeti csapatai közül az egyik hiányzik, a lengyelek ugyanis a január végén kezdődő Európa-bajnokságra készülnek.

Eredmények (a szövetség honlapjáról), 2. forduló:

  • Szlovákia-Magyarország 5-0 (2-0)
  • Horvátország-Csehország 3-1 (3-1)

Hétfőn játszották:

  • Horvátország-Szlovákia 1-0 (1-0)
  • Csehország-Magyarország 6-0 (0-0)

Az állás: 1. Horvátország 6 pont, 2. Szlovákia 3 (5-1), 3. Csehország 3 (7-3), 4. Magyarország 0

Szerdán játsszák:

  • Csehország-Szlovákia 15.30
  • Magyarország-Horvátország 18.00

– MTI –


Tatai József (j) és a cseh Tomas Vnuk a futsal Visegrádi Négyek Tornáján játszott Magyarország - Csehország mérkőzésen a debreceni Főnix csarnokban 2018. január 22-én.
Budapest - A magyar futsalválogatott 6-0-ra kikapott Csehország csapatától a Debrecenben zajló Visegrádi Négyek Tornája első fordulójában, hétfőn. A magyar szövetség (MLSZ) honlapján Tomas Rivera Amorós szövetségi kapitány elmondta, hogy a gól nélküli döntetlennel zárult első félidőben elégedett ...