Futács Márkó Törökországba igazol

Akt.:
Futács Márkó | fotó: Spor33
Futács Márkó | fotó: Spor33
Aligha lesz a Diósgyőr játékosa Futács Márkó a következő szezonban. A török Mersin csapatánál már átment az orvosin, ami alighanem a szerződése aláírásának utolsó feltétele lehet.

Mind a Ferencváros, mind a Diósgyőr elbukta a válogatott csatárért folytatott versenyt, a pár nappal ezelőtt képbe került új kérőnél már minden bizonnyal megszáradt a tinta a szerződésen.

A héten röppent fel a hír, miszerint a Diósgyőr 24 éves támadóját szerződtetni kívánja a török elsőosztály újonca, a Mersin Idmanyurdu csapata. Egy török hírportál, a spor33 most újabb információkat osztott meg a transzferről, mely szerint az üzlet nyélbe üttetett, Futács Márkó aláírt a Mersinhez, ezt megerősítendő néhány képet is megosztott az orvosi vizsgálatról.

A most feljutott csapat ingázó a török labdarúgásban az első- és másodosztály között, az elmúlt 30 év alatt 11 szezont töltöttek el a legmagasabb osztályban.

Mint ismert, a kölcsönben szereplő játékost a Diósgyőr is szerette volna megtartani, de a 90 millió forint feletti, igen magas vételára alighanem meghiúsította az üzletet Miskolcon.