Fucsovics életében most a tenisz az első

Akt.:
Marci rengeteget utazik és kedvese nem mindig tudja elkísérni
Marci rengeteget utazik és kedvese nem mindig tudja elkísérni - © Fotó: Instagram
Nyíregyháza – Fucsovics Márton az 41. a vilángranglistán, amiért hatalmas áldozatokat kell hoznia, szerelmi élete is háttérbe szorul a versenyek miatt, pedig úgy volt, hogy ebben az évben esküvő is lesz, de úgy látszik erre még várni kell.

Anett és Marci egy éve már jegyben járnak, szó volt esküvőről és gyerekvállalásról is de a teniszező életében ezek most kicsit hátrébb szorultak. Viszont, lett egy kiskutyájuk, Berry, akit nagyon szeretnek és néha még az edzéseken is részt vesz.

fucso
Anett, Marci és Berry | Fotó: Instagram

Rengeteget utazom, állandóan versenyeken vagyok, így a komolyabb terveket most el kell halasztanunk pár évvel”

– nyilatkozta Fucsovics Márton a Borsnak.

Szerencsére, a sok utazás nincs rossz hatással a kapcsolatukra. Marci kiemelte, imádja, ha kedvese vele utazik, de azzal sincs gond, ha kicsit távol vannak egymástól, olyankor legalább szusszanak egyet a kapcsolatban.

A szerelem viszont még mindig töretlen.

Forrás: Borsonline


Budapest - A világranglista legjobb 50 teniszezője között szeretne maradni jövőre is Fucsovics Márton, aki jelenleg a 41. helyet foglalja el a rangsorban. "Az idei év az áttörés éve volt nálam. A 85. helyről kezdtem az idényt, és eredetileg azt tűztük ki célul, hogy szilárdítsam meg a pozíciómat ...
Nyíregyháza - Mi történhetett? Fucsovics Márton hirtelen lemondta az esküvőjét. Idén már biztosan nem veszi feleségül a párját. A helyzet az, hogy Marci döntése nagyon is érthető, mivel pont a wimbledoni torna második hetére esett volna az esküvőjük. – Azt beszéltük meg a menyasszonyommal, hog...