Sport

2008.12.28. 14:28

Alonso a Ferrarinál folytatja?

<p>Olasz sajtóértesülések szerint a Renault spanyol pilótája, Fernando Alonso 2011-től a Ferrarinál folytatja pályafutását.</p>

A kétszeres Forma-1-es világbajnokot már többször összeboronálták az olasz istállóval, eddig azonban mindig hamisnak bizonyult a híresztelés. Az olasz Gazzetta dello Sport című sportlap vasárnapi számában azonban azt állítja, hogy Alonso és a Ferrari titkos megállapodást írt alá, amely szerint 2011-től négy évig a piros versenyautóba ülhet majd a spanyol pilóta. Alonsoferraris szerződése tavaly azután esett kútba, hogy az akkori világbajnok, Kimi Raikkönen 2010 végéig meghosszabbította szerződését az olasz csapattal.
Idén azonban rendkívül gyengén szerepelt a finn versenyző, így várhatóan 2010 végén új pilótát keres helyére a Ferrari, így kerülhetett szóba Fernando Alonso. A Ferrari szóvivője nem reagált a Gazzetta értesüléseire, mindössze annyit nyilatkozott, hogy 2010-ig biztosan Raikkönen és Massa vezetik a Ferrari autóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!