FTC vs. DVTK – Így juthatnak be a diósgyőri drukkerek a meccsre

Akt.:
A DVTK szurkolók az FTC stadionjában 2015. áprilisában
A DVTK szurkolók az FTC stadionjában 2015. áprilisában - © Fotó: Homoky György
Budapest, Miskolc – A vasárnap 18 órakor a népligeti stadionban megrendezendő FTC – DVTK NB I-es bajnokira 1200 vendégbelépőt adtak ki, ezek egységesen 2300 forintba kerülnek.

Jegyeket online, a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyértékesítési rendszerén keresztül, és fizikai úton is be lehet szerezni, utóbbi módon Miskolcon, a Szinvaparkban található DVTK Shopban. Pénteken reggel még 150 darab biléta várt gazdára, és jegyértékesítéssel kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy mérkőzésen helyszíni, meccsnapi árusítás nem lesz.


Ön szerint mi lesz a Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK meccs végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítették az illetékesek, ezért a rendőrség és a szervező klub több, a diósgyőrieket érintő döntést is hozott. A meccsre gépjárművel érkező vendégszurkolókat az M3-as autópálya Kerekharaszti üzemanyagtöltő állomás pihenőjének parkolójában ,,gyűjtik össze” 15.00 és 15.30 óra között, innen legkésőbb 15.40 órakor rendőri felvezetéssel kísérik őket a stadionhoz. A vonattal utazó DVTK drukkereket 16.00-tól várják a fővárosban, a Keleti pályaudvaron, csakúgy, mint a Budapesten lakó, ott tartózkodó piros-fehér fanatikusokat, és innen 17.10-kor rendőri biztosítás mellett kísérik el őket a mérkőzés helyszínére.​

ÉM


A labdarúgó NB I 2. fordulójának programja

Szombat

  • 15.30: Budapest Honvéd – MTK Budapest (tv élő: M4)
  • 18.00: Videoton FC – Szombathelyi Haladás
  • 18.00: Paksi FC – Békéscsaba EFC
  • 20.30: Vasas FC – Újpest FC (tv élő: M4)

Vasárnap

  • 18.00: Debreceni VSC-Teva – Puskás Akadémia FC
  • 18.00: Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK (tv élő: M4, élő szöveges közvetítés: dvtk.boon.hu)

FTC vs. DVTK – A meccs napján nincs jegyárusítás a diósgyőri szurkolóknak stadionnál

Budapest, Miskolc – Vasárnap 18 órás kezdéssel rendezik az OTP Bank Liga 2. fordulójának leginkább várt találkozóját az FTC-DVTK rangadót. A tavalyi évhez képest a legnagyobb változás, hogy ezúttal nem kötelező a gyülekezési pontokon megjelennie a diósgyőri szurkolóknak. tovább »
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s