Fernando: „Egy 7-0-ra elvesztett mérkőzés után nehéz megszólalni”

Akt.:
Fernando: „Egy 7-0-ra elvesztett mérkőzés után nehéz megszólalni”
© Fotó: Homoky György
Budapest, Miskolc – „Továbbra sem feledjük, hogy a bennmaradás a célunk, és mindent megteszünk érte” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Ferencvárosi TC elleni 7-0-ás idegenbeli vereséggel zárult találkozó után.

Serhiy Rebrov: – A DVTK nem érdemelt ennyi gólt, nem értem mi történt velük. Láthatóan felkészültek ellenünk, de sok helyzetet tudtunk kialakítani. Minden győzelem nagyon fontos, és nagyon fontos, ha az elején gólt lövünk, az jót tesz a csapat önbizalmának, még ha néha a DVTK is jól kontrázott. Külön örülök, hogy láttam az akaratot a játékosokon, bízom benne, minden kilátogató szurkoló is látta.


Fernando Miguel Fernandez Escribano: – Egy 7-0-ra elvesztett mérkőzés után nehéz megszólalni. Az első félidő szorosan indult a szünetben mégis 3-0-ra vezetett az ellenfél, ez mégis jobban nézett ki, mint a mérkőzés egésze. Rengeteg párharcra, egy az egy elleni küzdelemre készültünk, így is megtörtént, azonban sok gyermeteg hibát követtünk el, nem lehetett más a vége. Tizenkét gólt kaptunk az elmúlt két mérkőzésen, ami nagyon sok a mi helyzetünkben, csalódott vagyok, hogy így ért véget a nagyszerű sorozatunk. Nehéz helyzetben vagyunk, kétszer egymás után nem lehet véletlen ilyen vereséget szenvedni, mégis bízom benne, hogy nem ez a csapat igazi arca. Hibákat követtünk el, de meg kell szakítani ezt a szériát, még jobban kell dolgozunk, hogy újra visszatérjünk a sikeres útra, mint amikor mindenki pozitívan beszélt rólunk. Továbbra sem feledjük, hogy a bennmaradás a célunk, és mindent megteszünk érte.Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 23. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC együttesének vendége volt szombaton 19.30 órától Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 23. forduló ...