FTC vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Sivic Tomislav: "Túl erős falat volt ez nekünk"
Sivic Tomislav: "Túl erős falat volt ez nekünk" - © Fotó: Homoky György
A Fradi ma sokkal jobb csapat, mint a miénk” – kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencváros elleni idegenbeli 3-0-ás vereség után.

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): – A mai teljesítményért nagy dicséret illeti a csapatot, a nagy meleg ellenére is közönségszórakoztató, jó játékot nyújtottunk. Látszik, hogy nagyon együtt van a csapat. Ugyanakkor meg kell tanulnunk a gólhelyzeteket hamarabb kihasználni, mielőbb megszerezni az első gólt. Örömteli, hogy támadóink sok mozgással rengeteg zavart okoztak a diósgyőriek védelemében, kreatív játékot nyújtottunk, és örülök annak is, hogy nem kaptunk gólt.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Elég egyszerű mérkőzés volt, már csak azért is, mert a Fradi ma sokkal jobb csapat, mint a miénk. Túl erős falat volt ez nekünk. Sok a hiányzónk, főleg a védelemben, nem tudtunk építkezni, támadni, képtelenek voltunk választ adni a ferencvárosi rohamokra. Ami pedig azt illeti, hogy a széleken bontotta meg a Fradi a védelmünket, erre számítottunk, de összesen négy védőm van, nem tudtam kit a pályára küldeni, hogy megerősítem a hátsó alakzatot. Ha nincsenek Antal bravúrjai, akár megalázó vereséget is szenvedhettünk volna.


BOON-ÉLŐ – FTC vs. DVTK 3-0 (2-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 25. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »