Asztrológia

2011.11.04. 10:07

Napi horoszkóp - péntek

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

Ha tapasztalatlannak, ügyetlennek érzi magát valamiben, ne törje le. A tanulópénzt mindig meg kell fizetnie, semmit sem kap csak úgy ingyen. Ilyen az élet, és mindenki ugyanazokon a leckéken megy keresztül. Ki így, ki úgy. Inkább azt vegye észre, hogy milyen könnyen tanul. Egy pici, formáslábú, törékeny hölgy vagy egy érzéki szájú, jól megtermett, daloló kedvű úr sok örömet tud ma szerezni. Érdemes őket meghódítani.


 

Bika 04.21.-05.21.

Borzalmasan indul a reggel, majdnem elüti az autó, az ebédet otthon hagyja, és még el sem indult a reggel. Ma egy kissé babonás hangulatában van, ami nem is csoda. Valahogy ma semmi sem sikerül úgy, ahogy eltervezte. Vannak ilyen napok is. Ha teheti, ma ki sem mozdul otthonról, és inkább a négy fal között marad. Van, akinek munkában kell lennie, számukra a kitartás az egyetlen megfogadható tanács.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Valamit visszavonhatatlanul elfelejtett, és ez most újabb fölösleges konfliktust okoz. Jó lenne, ha sűrűbben használná noteszét. Valahogy mostanában elkeveredett, és egyébként is: átláthatatlanná vált. Nem lehetséges, hogy túlságosan sok feladatot raktak a nyakába? De félre a tréfával, ebből a kelepcéből csak akkor mászhat ki, ha bevallja feledékenységét. Az sem baj, ha elnézést kér. Könnyedén megbocsátanak Önnek.


[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Ahelyett, hogy a tegnapi hibát igyekezne helyrehozni, még jobban belegabalyodik az áldatlan viszálykodásba. Nem vesz tudomást a tényekről, s csak a saját vélt igazát hajtogatja. Ha csökönyösen, csak a saját álláspontját képes ismételgetni, nem érhet el semmit sem. Arra lesz csupán elég, hogy még mélyebbre süllyedjen népszerűségi indexe, ami mostanában egyébként sincs a helyén. Erre pedig semmi szüksége.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ma minden azon áll vagy bukik, sok hibát követett-e el az utóbbi időben. Ebben az esetben ugyanis ma kapja meg a számlát az elkövetett mulasztásokért, melléfogásokért. De védekezzen: maradjon állhatatos, és igyekezzen személyisége rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így majd átevickél minden válságos szakaszon. Valaki úgy gondolja, hogy figyelmen kívül kell hagynia az Ön véleményét.


 

Szűz 08.24.-09.23.

A Szűz csillagjegyben születettek közül a mai nap a lezser életfelfogásúaknak kedvez. Azoknak, akik nem görcsölnek rá az életre, és mindent könnyedén, lazán vesznek. Ők azok, akiknek minden az ölükbe pottyan, s megerőltetés nélkül érnek el mindent. Olyan nehézségeken is úrrá tudnak lenni, amelyek a szokásuktól eltérően hosszabb ideje nyomasztották őket. A mai nap nyugalmat hoz az életükbe.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

A természet színei megfelelnek kedvenc tónusainak. Ruháit válogassa ezekből. Bár jól áll Önnek a világoszöld és az indigókék is, hordjon most inkább sok sárgát, barnát, rozsdaszínt. Az idei divat színei kitűnően állnak Önnek! Ha sikerül megteremteni külsejének összhangját, vidám, magabiztos, büszke és határozott lesz tőle. A siker nem marad el, talán még a metrón is felfigyel Önre egy kedves idegen.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Úgy látszik, most kitört Önből a jótékonyság. Lehetséges, hogy valamilyen tette miatt érez bűntudatot, és ezért tesz Öntől szokatlan dolgokat. Mindenkin segíteni igyekszik, de rá kell jönnie, az embereken csak akkor lehet segíteni, ha ők is akarják és kérik. Másképp semmit sem ér. Ha ellenállásba ütközik, fújjon gyorsan takarodót, és inkább foglalkozzon a saját lelkének épségével!


 

Nyilas 11.23.-12.21

Tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terv szerint haladjon. A többieknek is lenne épen mit csinálniuk, de e helyett minduntalan összekapnak, egymás ellen szítanak, Önre próbálnak rásózni ezt-azt. Mondván: ezt úgyis te tudod a legjobban! Rossz helyen kopogtatnak. Udvariasan, de egyértelműen elutasítja őket. Most legalább békén hagyják, az pedig, hogy mit pusmognak, egyáltalán nem érdekli.


 

Bak 12.22.-01.20.

Baráti körben egy nevezetes ünnepre készülődnek. Ötleteivel segítsen, hogy méltó legyen az ünnepelthez az összejövetel. Készüljön meglepetéssel! A legnagyobb jó szándék ellenére félreértések, pletykák füstje csípi a szemét. Vonja ki magát alóluk! Még véletlenül se ejtsen ki elmarasztaló szót az ajkán, mert lesz, aki tovább viszi. Postán is érkezhet kedvezőtlen értesítés, készüljön fel rá!


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Ma maradéktalanul véghezviszi, amit elhatározott. Rég volt ennyire határozott, és céltudatos. Még azt a luxust is megengedheti magának, hogy későn keljen. Azon ritka alkalmak egyike ez a nap, amikor ura az idejének. Pontosan tudja, mire mennyi kell belőle, és egy perccel sem fordít rá többet, mint amennyit érdemes. Kár, sőt nagy kár, hogy nem képes állandósítani ezt az ideális állapotot.


 

Halak 02.20.-03.20.

Ez az év nagyon kedvező volt Önnek, valahányszor prémium- vagy jutalomosztásra került sor, abból Ön bizony részesült, és nem is akármilyen mértékben! Így lesz ez ma is, ami rettentően feldobja a napját! Sajnos kedvét szegi egy nagyon rossz hír. Közeli ismerőse súlyos beteg lett. Felkavarja ez a hír, egész este ezzel gyötri magát, amit egyébként teljesen feleslegesen tesz, ugyanis ezzel nem segít rajta.


 

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!