FTC vs. DVTK – A meccs napján nincs jegyárusítás a diósgyőri szurkolóknak stadionnál

Akt.:
Vasárnap a Ferencváros otthonában lép pályára a DVTK
Vasárnap a Ferencváros otthonában lép pályára a DVTK - © Fotó: Homoky György
Budapest, Miskolc – Vasárnap 18 órás kezdéssel rendezik az OTP Bank Liga 2. fordulójának leginkább várt találkozóját az FTC-DVTK rangadót. A tavalyi évhez képest a legnagyobb változás, hogy ezúttal nem kötelező a gyülekezési pontokon megjelennie a diósgyőri szurkolóknak.

Bár nem kötelező, a DVTK mégis azt ajánlja szurkolói számára, hogy amennyiben tehetik, vegyék igénybe a gyülekezési pontokat, hiszen csak így garantált a biztonságos, időben történő bejutás a Groupama Arénába – olvasható a DVTK hivatalos honlapján. A belépőjegyeket már meg lehet vásárolni online, valamint személyesen, a DVTK Ajándékboltjaiban is. A mérkőzés a DVTK szurkolói számára DVTK Klubkártya nélkül is megtekinthető.


Ön szerint mi lesz a Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK meccs végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A rendőrség közleménye

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság közleménye a vasárnap 18 órakor kezdődő FTC – DVTK bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban:

Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó NB I 2015. július 26-án 18.00 órai kezdettel megrendezésre kerül az FTC – DVTK labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség és a szervező klub több korlátozást fog életbe léptetni.

  1. Kérjük, hogy Miskolcról és vidékről autóbuszokkal vagy személygépkocsikkal érkező vendégszurkolók az M3 autópálya Kerekharaszti töltőállomás, pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 15.00 és 15.30 óra között, innen legkésőbb 15.40 órakor rendőri felvezetéssel kísérjük a szurkolókat az Arénához.
  2. A Budapesten lakó, tartózkodó DVTK szurkolók szervezett kísérését is biztosítja a rendőrség. Ezért kérjük a budapesti vendégszurkolókat, hogy 16.00 és 17.00 óra között gyülekezzenek a Keleti Pályaudvar melletti (Verseny utca felé eső) parkoló területén. A szurkolók innen legkésőbb 17.10 órakor rendőri kíséréssel jutnak el az Arénához.
  3. Kérjük a vonattal utazni szándékozó vendégszurkolókat, hogy utazásukhoz a Miskolc Tiszai Pályaudvarról 13.07 órakor induló sebesvonatot használják. A vonat 16.00 órakor érkezik Budapest Keleti Pályaudvarra, ahonnan a szurkolók 17.10 órakor rendőri biztosítás mellett jutnak el az Arénához.

Felhívjuk a tisztelt vendégszurkolók figyelmét arra, hogy a mérkőzés napján a stadionnál részükre jegyértékesítés nincs!!!. Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!! A meghatározott gyülekezési pontokon megjelenők rendőri kíséréssel jutnak be a stadionba, ezért kérünk minden szurkolót akik igénybe veszik az ajánlott gyülekezési pontot a gyülekezési idő pontos betartására. Ezen időpontok betartása mellett egy szurkoló sem marad le a mérkőzés kezdetéről.

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamisított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

– BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság –

 

 Sporthírek


hirdetés
hirdet�s