Helyi közélet

2015.04.04. 13:38

Mi történt a miskolci Tiszavirág Étteremmel?

Miskolc - Bent ragadt napi menük, elmaradt esküvői vacsora, a vendégek hiába várnak.

Miskolc - Bent ragadt napi menük, elmaradt esküvői vacsora, a vendégek hiába várnak.Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy március 17-én hiába ment az előre megrendelt ebédjéért a miskolci Tiszavirágba, az étterem zárva volt. Arra a hétre is – mint ahogy mindig – kifizette a 900 forintos menüt, de csak a hétfőit tudta elhozni, mert keddtől – minden előzetes értesítés nélkül – bezárt az étterem. „Semmilyen kiírás, tájékoztatás nem volt. Először arra gondoltam, vízhiány, vagy áramszünet lehet, de azóta is zárva vannak, teljesen felszívódtak. Ilyen lehetséges? Egyik napról a másikra így eltűnni? Szerintem elég sokan vagyunk, akik így jártunk: előre fizettünk, most meg mérgelődünk” – írta olvasónk.

És kiderült, valóban sokan vannak, akik a Tiszavirág hirtelen bezárása miatt bosszankodnak. Facebook-oldalunkon ugyanis megosztottuk az esetet, mire érkezett is az első hozzászólás, Szűcsné Hegyi Bernadettől: „Én is tudnék mesélni. Azon a héten szombaton ott lett volna az esküvőnk…”

Lagzi, új helyszínen

Lapunk megkereste a hozzászólót, aki azóta már túl van az esküvőjén, persze nem jött jól nekik, hogy az utolsó pillanatban kellett módosítani a vacsorahelyszínt. „Március 21-én volt az esküvőnk, de előtte, szerdán hívott fel a Tiszavirág tulajával közös ismerősünk, hogy tudjuk-e, bezárt az étterem, ott bizony nem lesz lagzi. A férjem még aznap elment, megnézte, de senkit nem talált ott. Viszont találkozott több vendéggel is, akik ételhordóval mentek, illetve mentek volna az előre befizetett napi menüjükért” – mesélte Bernadett. Azt is elmondta, ők előtte való vasárnap egyeztették le az esküvői vacsorát a tulajdonossal, de egy szóval sem említette, hogy már nem lesznek nyitva. Ha nem szól az ismerősük, akkor csak pénteken, amikor az éttermet díszítették volna, derül ki, nincs helyük a lagzira.

„Végül egy másik helyszínen megtartottuk az esküvői vacsorát, mivel nem volt túl sok vendég, így találtunk másik éttermet” – tette hozzá.

Próbáltuk elérni a tulajdonost, megtudni, mi az oka a hirtelen bezárásnak, de nem vette fel a telefont.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában