Nagyvilág

2013.04.11. 17:20

Hal hálótárssal boldogítja vendégeit A boldog vendég szálloda

London, 2013. április 11., csütörtök (MTI) - Hal hálótárssal boldogítja vendégeit A boldog vendég szálloda Nagy-Britanniában.

London, 2013. április 11., csütörtök (MTI) - Hal hálótárssal boldogítja vendégeit A boldog vendég szálloda Nagy-Britanniában.

Egy éjszakára 5 fontért - 1800 forintért - lehet halat rendelni megnyugvási célból egy nehéz nap után, kibeszélni valaminek a világ nyűgeit. A hal neve Happy - azaz Boldog. Fajtáját tekintve aranyhal, így kívánni sem lehetne jobbat és jobbtól. Boldogot a szobapincér-szolgálattól rendelheti a vendég, előrendelést is felvesz rá a Duttonban lévő motel.

"Számos vendégünk sok napot tölt távol a családjától, és ha egy nehéz nap estéjén visszatér szállodai szobájába, Boldog feltétlen szeretettel fogadja. Természetesen nem válaszol, de uszonyainak mozgatásával úgy tűnhet, hogy reagál" - idézte Jeff Rileyt, a szálloda tulajdonosát a brit Metro újság.

Hogy a halért mennyire kapkodnak a vendégek, azt nem tárta fel Riley, de azt igen, hogy ha sikeres lesz a "haladás", akkor bővíti "flottáját".

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!