Férfiak vallanak az egyéjszakás szexről

Férfiak vallanak az egyéjszakás szexről
Izgalmas éjszaka, egy forró flört, és egyetlen együtt töltött éjszaka. Hogyan gondolkodnak erről a férfiak? Most megtudhatod!

Nem lehet tartós
Ádám (26 éves)
„Megesik mindenkivel, velem is, de nem túl gyakran. Az egész kulcsa, hogy tudd, hogyan kell kezelni az ilyen helyzetet. A tisztességes utat szerettem járni ebben is, sosem viselkedtem bunkó módjára, és csak akkor mentem bele, ha a lány is tisztában volt vele, nem lesz több, mint egy alkalom. A legtöbben úgy gondolják, az a lány, aki túl könnyen odaadja magát, nem való barátnőnek. Én inkább azt mondom, sose lehet előre tudni, hova lyukadunk ki. Azért az a jellemzőbb, hogy az ilyen kalandokból nem alakul ki tartós kapcsolat.”

Szerelem lett belőle
Zoltán (31 éves)
„Egy időben, a húszas éveim elején gyakori volt, természetesen csak akkor, ha facér voltam. Csak olyan élményben volt részem, amikor mindketten tudtuk, miről szól a dolog, így soha nem kellett leráznom senkit. Egyre inkább azt tapasztalom, hogy a lányok értékrendjébe mindez simán belefér. Ezzel nincs is baj, nem gondolom, hogy egy ilyen kezdet után ne alakulhatna ki komoly kapcsolat. Egy kétéves kapcsolatom pont így kezdődött.”

Csak, ha facér vagyok
Zoli (29 éves)
„Nekem kizárólag akkor fér bele egy egyéjszakás kaland, ha épp nincs tartós kapcsolatom. Éppen ezért soha nem volt jellemző rám. Azt azért nem állítom, hogy soha ne fordult volna elő, hogy egy éjszakánál tovább már nem jutott egy „kapcsolat”. Azt tapasztaltam, hogy az ilyen helyzetekben mindkét fél számára teljesen nyilvánvaló, hogy hova fut ki a dolog, és másnap már nem folytatódik.”

Fő az udvariasság
Illés (22 éves)
„Akadtam már össze egy estére lánnyal, leggyakoribb, hogy olyankor, amikor épp szakítás után voltam. Nem tudom, miért, de nálam ez erősen a nyárhoz köthető. Azt azonban nem tartom elegáns megoldásnak, ha másnap reggel a férfi szinte elmenekül. Én már csak az udvariasság kedvéért is elkérem a lány telefonszámát, hogy aztán majd idővel diplomatikusan rázzam le.”

Nem jellemző
Péter (33 éves)
„Nem mondanám, hogy gyakran bonyolódtam rövid viszonyokba. Szerintem egy tartós kapcsolatba ez nem fér bele. Persze fiatalabb koromban, húszévesen volt rá példa, hogy egy buli utáni éjszaka nem egyedül mentem haza. Nálam azonban nem jelent kizáró tényezőt, ha egy nő már az első alkalommal odaadja magát. Megesett már a környezetemben, hogy egyetlen együttlétből négyéves kapcsolat lett.”

Sohasem
Péter (23 éves)
„Igaz, hogy még fiatal vagyok, de még nem volt részem egyéjszakás kalandban. Egyelőre még nem adódott, de az igazság az, hogy nem is kerestem az alkalmat rá. Három éve komoly barátnőm van, így a lehetősége sem áll fenn annak, hogy mindez megtörténjen velem.”

Meghiúsult éjszaka
Márk (23 éves)
„Nem egyeztethető össze az értékrendemmel, éppen ezért még nem voltam résztvevője ilyen kalandnak. Egyszer már lett volna rá alkalom, de akkor megfizettem a tanulópénzt, ugyanis óvszer hiányában meghiúsult az egész. Még alig voltam húszéves. Azóta már barátnőm van, lassan két éve, így most már nem is keresem az alkalmat.”

Ez is belefér
Zoli (30 éves)
„A komoly kapcsolatok híve vagyok, de nem ítélem el azokat a nőket, akik hamar beadják a derekukat. Sokuktól azt hallottam, hogy bizonyos időszakonként muszáj nekik is kielégíteniük a biológiai szükségleteiket. Velem viszont az már megtörtént, hogy én lettem ejtve másnap, és a csaj, annak ellenére, hogy komoly kapcsolatról regélt, elfelejtett utána felhívni.”

Egy évig tartott
Viktor (26 éves)
„Egyértelmű, hogy csak akkor történhet meg velem hasonló, ha épp egyedül vagyok. Elég kényes egy ilyen helyzet, amikor reggel ébredés után azt sem tudod, ki fekszik melletted. Volt, hogy komoly csalódást okozott a látvány. A véleményemet viszont nem befolyásolja negatív irányba, ha egy lány könnyen belemegy a futó flörtbe. Olyannyira, hogy egy alkalom nálam egy egész évig tartott.”
Forrás: www.nana.hu