Francia vígjáték ma este a Városmajorban

Pindroch Csabával a főszerepben láthatja a közönség péntek és szombat este a Városmajori Szabadtéri Színpadon Marcel Achard: Dominó című darabját Budapesten. A lírai, ugyanakkor mulatságos francia vígjátékot Karinthy Márton állította színre.

A 30-as években íródott színmű a Karinthy Színház sikerdarabja. A Dominó rendezője a Független Hírügynökségnek elmondta: ez egy költői, ugyanakkor mulatságos, tipikusan francia darab. Az örökérvényű szerelmi történet hetven éve semmit sem veszített aktualitásából. Mindig voltak és lesznek ugyanis féltékeny férjek, illetve házasság előtti kalandok. A darab címe is szimbolikus. A vígjátékban dominó-módjára hullik szét a szereplők gondosan felépített világa, amit újra össze kell rakni – magyarázta Karinthy Márton.

A francia darab főbb szerepeiben Kéri Kitty-t, Oberfrank Pált, Bozsó Pétert, Görög Lászlót, és Timkó Esztert láthatja a közönség. A Dominó címszereplője Pindroch Csaba.

A Dominó című Marcel Achard-darabot pénteken és szombaton este nyolctól játsszák a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Ősztől a Karinthy Színházban láthatja a közönség a Dominót.