Fradivárás Ózdon

Ózd – A jónak mondható nyolcadik helyen áll az Ózd VSE futsalcsapata az NB I-es bajnokságban az őszi idény felénél.

Féder József együttese múlt hét szerdán Gyöngyösön sikerrel vette a Magyar-kupa nyolcaddöntőt, így a gárda kellő önbizalommal várja a mai, Ferencváros elleni, bajnoki rangadót.
Hazai pályán legutóbb a Borsod Volán Szabadidőközpont ellen fölényes győzelmet aratott ózdi csapat, és a kupában is kiharcolták a legjobb nyolc közé jutást. A klubnál abban bíznak, hogy a lendület megmarad hétfőre is. A Ferencvárost fogadja az Ózd VSE a Városi Sportcsarnokban este hat órától. Az ózdiak szeretnének tapadni az zöld-fehérekre, ehhez pedig be kell gyűjteni a győzelemért járó egységeket.  
A Ferencváros tíz pontot gyűjtött eddig, ezzel  a táblázat hatodik helyén áll. Ugyanakkor nagyon szoros a középmezőny, egy újabb hazai remekléssel az Ózd VSE ismét előrébb léphetne az élvonalban. A Ferencváros ellen játszani bármilyen sportágban különleges érzést jelent, ezért az ózdi futsalosokat egész biztos, hogy nem kell majd motiválni.
A hírek szerint az FTC-t is sokan fogják biztatni Ózdon, megyei és fővárosi szimpatizánsok érkezésére lehet számítni. Kohári Tibor szakosztályvezető ezért is szeretné, ha minél több ózdi kilátogatna a mérkőzésre. Az Ózd VSE ugyanis folytatná remeklését a legjobbak között is.
– M. E. –