Fotóvonatozás és szarvasbőgés Pálházán

A pálházi kisvasút
A pálházi kisvasút
Pálháza – Szeptember 19-én már negyedik alkalommal hívja éjszakai fotóvonatozásra az érdeklődőket az ÉSZAK­ERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút. Kedvező időjárás esetén a résztvevők csillagász segítségével ismerkedhetnek meg a csillagos égbolt rejtelmeivel és hallgathatják a szarvasok bőgését.

Szeptember 19-én már negyedik alkalommal hívja éjszakai fotóvonatozásra az érdeklődőket az ÉSZAK­ERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút. Kedvező időjárás esetén a résztvevők csillagász segítségével ismerkedhetnek meg a csillagos égbolt rejtelmeivel. A program során a vasúti vonal több pontján tartanak fotómegállót. Így lehetőség nyílik arra, hogy a kivilágított szerelvényt hangulatos éjszakai felvételeken örökítsék meg a fotósok. Az utasokat meglepetésprogram várja, és szerencsés esetben akár szarvasbőgést is lehet hallgatni. A szerelvény este hét órakor indul Pálházáról, és ugyanoda érkezik vissza 23.30-kor.

A gímszarvasok nászának idején egy kalandos vonatozásra vár mindenkit a vadregényes Zempléni-hegységbe az ÉSZAKERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút. A szarvasbikák jellegzetes koncertje egyedülálló élmény. Ezt élheti át, aki részt vesz szeptember 26-án, szombaton a szarvasbőgés-hallgató vonatozáson. A szerelvény este hat órakor indul Pálházáról, és ugyanoda érkezik vissza tíz órakor. A rendezvényre szeptember 24-ig lehet regisztrálni.

ÉM