Friss hírek

2010.02.26. 18:03

Megverte, mert azt mondta, úgy üt, mint egy lány

<p>Összeverekedett két diák egy hajdúhadházi általános iskolában, mert az egyik azt terjesztette a másikról, hogy az úgy üt, mint egy lány - tudta meg pénteken a Független Hírügynökség a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószolgálatán. Az eset még szerdán történt, de csak pénteken hozták nyilvánosságra.</p>

Mint kiderült, egy 16 éves diák az óraközi szünetben verekedésre hívta ki 14 éves iskolatársát, mert az állítólag azt terjesztette róla, hogy úgy üt, mint egy lány. A fiúkat a takarítónõ megpróbálta szétválasztani, de közben a földre esett. A verekedésnek végül egy tanár vetett véget, majd értesítette a rendõrséget. A verekedésben a 14 éves fiú, illetve a segítségére sietõ takarítónõ könnyû sérülést szenvedett.

A 16 éves fiú ellen garázdaság gyanúja miatt eljárás indult. Venezdi Jánosné, a rendõr-fõkapitányság szóvivõje hozzátette: ebben a tanévben már több hasonló eset is történt, januárban két ügyben zárták le a nyomozást vádemelési javaslattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!