Fotók: Új egyenruhát kapnak a MÁV-dolgozók

Akt.:
A MÁV által 2015. augusztus 24-én közreadott képen a vasúttársaság új egyenruhája látható egy munkatársukon. Nettó közel egymilliárd forintért rendelt új egyenruhát a MÁV a formaruha viselésére jogosult, illetve kötelezett dolgozóinak. Az első ruhákat már szeptemberben megkapja a MÁV, az utolsó kollekciót pedig legkésőbb 2018. január 1-jéig.
A MÁV által 2015. augusztus 24-én közreadott képen a vasúttársaság új egyenruhája látható egy munkatársukon. Nettó közel egymilliárd forintért rendelt új egyenruhát a MÁV a formaruha viselésére jogosult, illetve kötelezett dolgozóinak. Az első ruhákat már szeptemberben megkapja a MÁV, az utolsó kollekciót pedig legkésőbb 2018. január 1-jéig. - © MTI Fotó: MÁV
Vonatkésések ide, lerobbant szerelvények és állomások oda, a vasúttársaság közel egymilliárdból öltözteti új egyenruhába dolgozóit.

Nettó közel egymilliárd forintért rendelt új egyenruhát a MÁV a formaruha viselésére jogosult, illetve kötelezett dolgozóinak. Az első ruhákat már szeptemberben megkapja a MÁV, az utolsó kollekciót pedig legkésőbb 2018. január 1-jéig.

mav-ruha2


Olvasói levél: Széthordott állomás Szikszón

Miskolc, Szikszó – Szinte minden, használaton kívüli vasútállomás ilyen állapotban van. tovább »

Újraindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon

Budapest, 2015. augusztus 24., hétfő (MTI) – Újraindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon Isaszeg és Gödöllő között, hétfőn 20 órától már nem fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket a gödöllői héven és a Volánbusz járatain – közölte a Mávinform hétfőn este. tovább »
hirdetés


hirdet�s