boon-sportoldal

2008.08.19. 15:18

ÓKC: már van egy beállós

<p>A próbajátékon szereplő két kézilabdázó közül a beállóst leigazolta az Ózdi KC NB I/B-s együttese.</p>

Az elmúlt héten a szlovák Bardejov elleni hazai, valamint az egri előkészületi mérkőzésen jó benyomást tett a szakvezetésre a fiatal Lőrincz László, aki legutóbb a Salgótarján csapatában szerepelt. Ősztől azonban már a piros-kékek sorait erősíti, hiszen a klub megállapodott a játékossal. Zákányi Zoltán vezetőedző ugyanakkor elárulta: erre a posztra az ÓKC szeretne még egy kézilabdázót szerződtetni, valamint védekezésben is szükség lenne belső emberre. További konkrétumok nincsenek, az ügy ugyanis a tárgyalási fázisban tart.

Torna és MK

Az Ózdi KC-val kapcsolatos hír az is, hogy elkészült az augusztus 30-ai, saját rendezésű torna programja. Ezek szerint a hagyományos, négycsapatos megmérettetés délelőtt tíz órakor az Ózdi KC – Eger mérkőzéssel kezdődik, majd a délelőtt másik összecsapásán a szlovák Bardejov és a Balassagyarmat méri össze az erejét. A két mérkőzés vesztese délután fél háromkor játssza a bronzmérkőzést, míg a finálét 16 órától bonyolítják le. Tehát az is elképzelhető, hogy Bidlekék már ekkor találkoznak a Balassagyarmattal, de hogy szeptember 10-én, az biztosra vehető. A Magyar Kézilabda-szövetségben ugyanis elkészítették az idei MK-sorozat első fordulójának a párosítását. Ennek értelmében a bajnoki rajt előtti szerdán a tavalyihoz hasonlóan ismét találkozik az Ózdi KC a gyarmatiakkal. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt, amelyet a Városi Sportcsarnokban szeptember második szerdáján, 18 órától kezdenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!