Bulvár, celeb

2007.12.11. 07:48

Ozzy Osbourne ismét termékeny

<p>Bár már öt gyereke van Ozzy Osbourne-nak, felesége kedvéért felkereste orvosát, és a korábbi sterilizáció megszűntetését kérte. <dia width="850" height="630" alt="Ozzy Osbourne 2007.06.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ozzy_Osbourne__2007_06_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ozzy Osbourne 2007.06.03." /></a></dia></p>

Ozzy Osbourne műtétnek vetette alá magát, hogy termékenységét visszaállítsák. "Régebben, ha hazaértem egy turnéról, behuppantunk az ágyba, és Sharon már terhes is volt” - mesélte az 59 éves énekes.

Így az eredmény 5 gyerek, melyből kettő Ozzy előző házasságából született, és 3 közös gyerek, jelenlegi feleségével, Sharonnal.
Hogy a gyermekáldásnak véget vessen, Ozzy 4 évvvel ezelőtt orvoshoz fordult, és sterilizáltatta magát.

Most azonban felesége úgy döntött, szeretne még egy gyereket. "Egyszer Sharon már teljesen összetört volt, és úgy kért, hogy nagyon szeretne még egy közös gyereket. Feltétlenül szüksége van egy babára.” - mondta Ozzy.

"Mondtam neki, hogy ez már a műtét miatt nem fog menni, de ragaszkodott hozzá, hogy kérdezzük meg az orvos véleményét, és ha lehet, fordítsák vissza az előző műtétet. Így ezt tettem”.

Hogy a termékenység visszaállítása sikerrel járt-e, annak jeleit pár hónap múlva majd Sharon hasán kell keresni. De az eddigi eredmények nem sok jóval kecsegtetnek, egy terhesség elég valószínűtlen az ilyen műtétek után.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!