Fotók: Nem fogja tudni levenni a szemeit a cuki babákról, akik egy mini-fürdőben pancsolnak

Akt.:
Fotók: Nem fogja tudni levenni a szemeit a cuki babákról, akik egy mini-fürdőben pancsolnak
© Fotó: boredpanda.com
Ausztrália – Egy hosszú nap után sokszor nem is vágyunk másra, mint egy forró fürdőre és egy masszázsra, különösen igaz ez a kisbabákra.

A Nyugat-Ausztráliában lévő Baby Spa Perth viszont igazán különleges, mégpedig azért, mert vendégei hat hónapnál fiatalabbak, ráadásul van egy szabadalmaztatott úszó eszközük is, amellyel még élvezetesebb lehet a pancsolás. De nem csak a mini-fürdők cukik, hanem azok a pihenők is, ahol felkészítik a babákat az úszásra. Nem is csoda, hogy az Instagramon már 12 ezer követőjük van.

1

A fürdés pedig nem csak élvezetes, de nagyon jótékony hatással van a babák egészségére, ugyanis a vízben mozgás fejleszti az izmaikat és erősíti a csontjaikat, olykor pedig a szülők is csatlakoznak egy-egy medencés partira, persze csak a medence széléről. Ez a fajta fürdő a maga nemében egyedülálló Ausztráliában, ugyanakkor baba fürdők találhatók Angliában, Dél-Afrikában és Spanyolországban is.

2

3

4

5

6

7

8

9

(Boredpanda)


A pár már egy éve nevel egy játékbabát

Crystal és Terry Duke-al szomorú hírt közölt az orvosuk: kiderült, hogy nem lehet közös gyerekük. Az asszony pedig egész életében arról álmodott, hogy anya lesz belőle – így aztán depresszióba esett. Az orvos nem mindennapi ötlettel állt elő: azt javasolta, vegyenek egy élethű, reborn babát. Bejött a dolog.

Megható videón örökítette meg koraszülött gyermeke első évét egy apa

A kisbaba sok küzdelmet legyűrve, több mint száz napot töltött kórházban, mire hazatérhetett a családjához.