Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.21. 10:04

Folytatódik a határtalan zene komolyzenei koncertsorozat

Nyíregyháza - Februártól folytatódik a határtalan zene elnevezésű koncertsorozat, amelynek célja az Európai Unión kívüli zenei kultúrák bemutatása és népszerűsítése, az unión kívüli országokból érkező zenészek beilleszkedésének az elősegítése és kulturális célú migrációjának a támogatása.

Nyíregyháza - Februártól folytatódik a határtalan zene elnevezésű koncertsorozat, amelynek célja az Európai Unión kívüli zenei kultúrák bemutatása és népszerűsítése, az unión kívüli országokból érkező zenészek beilleszkedésének az elősegítése és kulturális célú migrációjának a támogatása. Június végéig hét hangversenyt rendeznek, ahol harmadik országokból érkezett tehetséges előadóművészek mellett hazai előadók is fellépnek, de önálló szerzői esttel bemutatkozási lehetőséghez jut egy kortárs fiatal magyar zeneszerző is. A koncerteket beszélgetések követik, ahol a hallgatók személyesen, a szavak nyelvén is megismerkedhetnek az előadókkal a kulturális nyitottság és a társadalmi sokszínűség kódjain keresztül.


A koncertek időpontjai:

Február 25., hétfő

Március 29., péntek

Április 12., péntek

Május 5., vasárnap, Baktalórántháza, református templom

Május 24., péntek

Június 14., péntek

Júnis 28., péntek

A koncertek helyszíne a Vikár Sándor Zeneiskola hangversenyterme, kezdés 18 órakor.

A programsorozat rendezvényei ingyenesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!