Friss hírek

2009.09.22. 08:23

Mindenkit ellenõriznek az M3-ason, a Görbeházi pihenõnél

Közlekedési ellenõrzést tartanak kedden az M3-as autópályán, a Görbeházi pihenõhelynél. A rendõrök hat órán át minden Budapest felé tartót kiterelnek: iratokat, engedélyeket, biztonsági övet ellenõriznek és szondáztatnak is.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint kedden az M3 autópálya Görbeházi pihenõjében kitereléses közúti ellenõrzést tartanak. A Nyíregyháza felõl Budapest felé tartó autósokat reggel 9 és délután 3 között ellenõrzik 182-es kilométernél lévõ pihenõnél. Az akcióban a vámosok, a közlekedési hatóság, és az Állami Autópálya Kezelõ szakemberei, illetve a matricaellenõrök is részt vesznek. Ellenõrizik többi közt a nemzetközi fuvarozókra vonatkozó szabályok, és a veszélyes áruk szállítására vonatkozó szabályok betartását. Határsértõket keresnek, és a teherautók szállítmányát is átvizsgálják. Ezek mellett minden sofõrt megszondáztatnak, és ellenõrzik, hogy a biztonsági eszközöket használják-e. Az autósok mindezek mellett traffipaxra is számíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!