Friss hírek

2008.02.23. 07:50

Lezuhant egy férfi a dunaszekcsői löszfalról

<p>Lezuhant egy férfi a dunaszekcsői löszfalról szombat hajnalban. A férfi egy társával mászott be az omlás miatt elkerített területre, a sötétben azonban megcsúszott és a mélybe zuhant. A szerencsétlenül járt férfit a tűzoltók hozták fel, súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.</p>

Halálos tűzeset történt szombat hajnalban Egerben. Az egyik lakótelepi emeletes ház hatodik emeletén lévő lakásban volt tűz. A lakásban egy televízió gyulladt ki, a kiérkező tűzoltók egy idős nő holttestét találták meg. A nő feltehetően füstmérgezésben halt meg.

Szintén egy halottja van annak a balesetnek, amely szombat reggel, nem sokkal 7 óra előtt történt Veszprém megyében, Halimba és Szőc között. A két település közti mellékúton két autó ütközött össze, egy ember meghalt, egy pedig megsérült - tette hozzá Dobson Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!