Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 18:54

Rendőri buszokkal vitték haza a borsodiakat

Nyíregyháza - A zord idő miatt a vasúti közlekedés még péntek délután sem volt megoldott Nyíregyháza és Miskolc között, minek következtében a Nyíregyházi vasútállomáson 29 borsod megyei személy kényszerült várakozásra, akik miskolci, sátoraljaújhelyi, valamint tarcali otthonukba szerettek volna eljutni.

Nyíregyháza - A zord idő miatt a vasúti közlekedés még péntek délután sem volt megoldott Nyíregyháza és Miskolc között, minek következtében a Nyíregyházi vasútállomáson 29 borsod megyei személy kényszerült várakozásra, akik miskolci, sátoraljaújhelyi, valamint tarcali otthonukba szerettek volna eljutni. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a borsodi kollégákkal együttműködve a délelőtti órákban 23, míg délután 6 személyt szállítottak el rendőrségi busszal a megyehatárig, ahol a borsod megyei kollégáknak átadják őket, így épségben visszatérhetnek otthonaikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!