Sport - Foci

2010.02.20. 19:18

Támadás egy focista ellen - a játékost összevagdosták egy étteremben

<p>Súlyosan megsérült a perui első osztályú bajnokság egyik csapatában játszó ismert argentin futballista, Hector Gaitan Alfaro - közölte szombaton a perui média, amelynek jelentése szerint a sportolót két ismeretlen támadta meg egy étteremben, a perui Iquitos-ban.</p>

Az argentin játékos két klubtársával, a perui Guillermo Salas-sza és Rafael Villanueva-bal ebédelt, amikor a két támadó belépett a helyiségbe. Az ismeretlenek összetörtek egy üvegkancsót az argentin feje felett, majd a kancsó szilánkjaival összevagdosták a játékost, akit fej- és hátsérülésekkel vittek kórházba.

A támadók elmenekültek, de állítólag a rendőrség azonosítani tudta őket, és mindkettőjük ellen elfogatási parancsot adtak ki. Az argentin focista klubja azt még nem közölte, hogy a játékos milyen állapotban van jelenleg. Az El Comercio című napilap szerint Alfaro ismerte a támadóit, mivel két héttel korábban vitába keveredett velük egy éjszakai klubban, ahol egyikük inzultálta a játékos feleségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!