Friss hírek

2009.09.28. 14:46

A héten kiderül, mi okozta a miskolci paneltüzet

<p>Befejezõdött a tûzvizsgálati eljárás, az utolsó simításokat végzik azon a sok száz oldalas anyagon, amelybõl kiderül, mi okozta a három ember halálát okozó paneltüzet Miskolcon, a Középszer utcában augusztus közepén.</p>

A héten kiderül, mi okozta a három ember halálát okozó lakástüzet, ami a miskolci Középszer utcában történt augusztusban, mondta el hétfõn a Független Hírügynökségnek Bódi Zoltán, a miskolci tûzoltóság szóvivõje. A hét közepén sajtótájékoztatón mondják el a tûzvizsgálati eljárás eredményét. A tûzoltóság felkérésére négy szakértõ - statikus, vegyész, építész és az építõipari minõségellenõrzõ intézet munkatársai - dolgoztak az anyagon, amelyen jelenleg az utolsó simításokat végzik.

Mint ismert, augusztus 15-én Miskolcon az Avason csaptak fel a lángok a lakótelep egyik hatodik emeleti lakásában. A tûzben egy asszony, 13 éves fia, és 16 éves lánya halt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!