Sport

2011.11.25. 15:38

NB II.: Előrelépnének a tabellán

Balmazújváros, Debrecen, Kazincbarcika - Ősszel utoljára, idegenben mérettetnek meg a hajdú-bihari NB II-es csapatok.

Balmazújváros, Debrecen, Kazincbarcika - Ősszel utoljára, idegenben mérettetnek meg a hajdú-bihari NB II-es csapatok.

Természetes, hogy mindenki a lehető legjobban szeretné zárni az idényt, miért lenne ezzel másként a Balmazújváros, vagy a kis Loki. Nem mindegy, hanyadik pozícióban telel egy együttes, illetve az sem, hogy a játékosokban milyen friss élmények maradnak meg – ezek tudatában lép pályára szombaton 13 órakor Arany László alakulata Kazincbarcikán, illetve Fórián Zsolt által irányított DVSC-DEAC Szegeden.

Fel a dobogóra

– Több sérültünk, valamint beteg játékosunk is van, így az utolsó pillanatig kivárok az összeállítást illetően. Láttuk játszani a Kazincbarcikát ezt megelőző, nyíregyházi meccsén, az alapján elmondhatom, hogy stílusos, szemre is tetszetős játékot mutatott be a KBSC. Persze ennek a gárdának is megvannak az erősségei, és a hiányosságai is, mi érthető módon az utóbbit szeretnénk kihasználni. Bízunk benne, jól alakul a szezonzárás, ha minden optimális lenne, akár még a dobogó harmadik fokára is odaérhetnénk. Nem utolsó sorban a minket elkísérő szurkolóinkat is jó volna már megörvendeztetni egy idegenbeli győzelemmel – ecsetelte elvárásait Arany László, az NB II. Keleti csoportjában jelenleg negyedik helyen álló Balmazújváros vezetőedzője.

„Élesnek” kell lenniük

– Mindig kiemelten fontos a szezon első, illetve utolsó találkozója. Előbbi azért, mert nem mindegy, hogyan vágunk bele a küzdelemsorozatba, utóbbi pedig azért, mert sokat számít, a játékosok milyen szájízzel mennek pihenőre. Bár nyilván hozzánk is elértek a hírek a szegediek problémáiról, mint például az edzőváltás, illetve pár játékos menesztése, de ezek nem szabad, hogy elaltassanak minket. Minden attól függ, mennyire maradnak fejben „élesek” a fiúk. Azt gondolom, mi vagyunk az esélyesebbek, de a győzelemhez akkor is motiváltnak és szervezettnek kell lennünk. És nem utolsó sorban a pálya talajától is sok minden függ, mindig a játszó csapat dolgát nehezíti a játéktér rossz minősége. Győzelemre számítunk, mellyel meg lenne az esélyünk arra, hogy odaérjünk a tabella negyedik helyére – mondta Fórián Zsolt, a DVSC-DEAC mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!