Friss hírek

2009.09.29. 19:53

Megjavították az elromlott biztosítóberendezést

<p>Megjavították az elromlott biztosítóberendezést a pestszentlõrinci állomáson, a közlekedés valószínûleg 10- 11 óra körül áll majd helyre teljesen - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Both Ferenc, a MÁVINFORM sajtóügyeletese.</p>

Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a biztosító berendezés kedd hajnalban romlott el a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, Pestszentlõrinc állomáson. A hiba zavarokat okozott Kõbánya-Kispest és Vecsés állomás forgalom szabályozásában is. A berendezést megjavították, de a közlekedés várhatóan csak délelõtt 10-11 körül áll majd helyre, addig késések várhatók.

A Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon, a Nyíregyháza és Sóstó között leszakadt felsõvezeték helyreállítása még tart, a vonatok ezen a szakaszon 10-15 perc késéssel, felváltva közlekednek a másik vágányon. A szakemberek várhatóan reggel 8 órára állítják helyre a hibát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!