Fotók és videók a DVTK Jegesmedvék bajnokavatásáról

Akt.:
Ismét bajnokok lettek a Jegesmedvék
Ismét bajnokok lettek a Jegesmedvék - © Fotók: Kozma István
Miskolc – Több száz miskolci szurkoló varázsolt hazai pályát a fővárosi Tüskecsarnokba, a DVTK Jegesmedvék jégkorongozói pedig minden kétséget kizárva a döntőben negyedszer is (az egész szezon során tízből tízszer) legyőzték legfőbb riválisukat a MAC Budapest gárdáját, így újra felülhettek a magyar hoki trónjára. Természetesen ott voltunk az emlékezetes bajnokavatón, nézze meg Ön is a MAC vs. Jegesmedvék finálé felvételeit!

A miskolci jégkorongcsapat megvédte tavalyi Mol Liga-elsőségét és magyar bajnoki aranyát (magyar bajnokságot az idén sem rendeztek, ezúttal is a Mol Liga legeredményesebb magyar gárdája kapta a honi aranyat), ebben az évadban is veretlen maradt a rájátszásban, a döntőben 4-0-val seperte el legfőbb riválisát, azt a csapatot, amelyiket a 2015/16-os évadban tíz meccsből tízszer legyőzött.

Köszöntések

A DVTK Jegesmedvék jégkorongozóit szombaton kétszer is köszönthetik a szurkolók. A 15.30-kor kezdődő DVTK – Szombathelyi Haladás NB I-es találkozó szünetében a diósgyőri stadionban, majd 18 óra 30 perctől a miskolci városi sportcsarnok előtti téren.


Fotók:

MAC Budapest vs. DVTK Jegesmedvék (a képekre kattintva nyílik a teljes galéria) >>>

mac_dvtk_jegesmedvek_51

mac_dvtk_jegesmedvek_63

mac_dvtk_jegesmedvek_79

mac_dvtk_jegesmedvek_95

mac_dvtk_jegesmedvek_96

mac_dvtk_jegesmedvek_109


Videók:


Közzétette: DVTK Jegesmedvék – 2016. március 17.