Hajdú-Bihar

2011.10.10. 17:04

Családi Nap a Hajdu Zrt-ben

Téglás - A Hajdu Zrt. idén is színes programokkal várta a Családi Napra kilátogatókat.

Téglás - A Hajdu Zrt. idén is színes programokkal várta a Családi Napra kilátogatókat.Természetesen ebben az évben is megrendezték a (pörkölt)főzőversenyt. A zsűri, név szerint: Antal Árpád mesterszakács, Czibere Béla Téglás város polgármestere és Kovács Zoltán a Hajdu Infrastruktúra Zrt. ügyvezető igazgatója 25 csapat ételét bírálta. A főzőverseny ideje alatt és egész nap különböző műsorokkal készültek a vendégeknek. A délelőtt folyamán láthattunk Tha-Chi bemutatót egy Hajdúböszörményből érkező csoporttól. Ezután a debreceni Ady Endre Gimnázium leánykara énekelt majd Ágh Tünde a HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. dolgozója. Délután a Dolce-Dance tánciskola mutatta be mi is az a salsa.

Ezen felül air soft programok, paintball, gumicsizma dobáló verseny,  kötélhúzó verseny, tenisz, ping-pong, foci, teke, tollaslabda várt mindenkit. Az idén sem maradt el a méltán népszerű sörivó verseny sem.

A nap egyik érdekessége egy úgynevezett elektromobil autó volt, melyet  bárki kipróbálhatott. A környezetkímélő, elektromos hajtású autót, a HAJDU Racing Team két tagja, a Debreceni Egyetem Műszaki karán tanuló  hallgatók működtették. A csapat-melynek névadó szponzora a Hajdu Ipari Zrt.- ez év áprilisában részt vett és bejutott a legjobb 32 versenyző  közé a III. Miskolci Elektromobil versenyen.

A gyerekekről sem feledkeztek meg, őket, mint mindig az óvoda pedagógusai várták különböző ügyességi játékokkal, arcfestéssel,  falfestéssel és sok más izgalmas játékkal.

A nap műsorvezetője és a jó hangulat felelőse Ó Nagy Ferenc a debreceni  Friss Rádió szerkesztő-műsorvezetője volt.

Főzőverseny eredménye:

I. Kissné Istenes Mária - Sertéspörkölt Hadháziasan

II. Hadházi Ferenc - HIM-ben vadított sertéspörkölt

III. Murguly Sándor - Lecsós pörkölt

Különdíj: Szatmári István - Hortobágyi kanászpörkölt reszelt tésztával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!