Fotók: A Trónok harca karaktereinek „igazi” arca

Fotók: A Trónok harca karaktereinek „igazi” arca
© Forrás: brightside
A Trónok harca című televíziós sorozat az évek alatt milliónyi rajongót szerzett, akik úgy tűnik, mindent tudnak a Hét Királyság lakóiról. Bár a sorozatban feltűnő karakterek külseje néha messze áll a könyvekben leírtakétól. Meg is mutatjuk, miben.


Daenerys Targaryen: A könyvben a Sárkányok Anyjának „klasszikus” valyriai kinézete van: ezüst színű haj és ibolyaszínű szem.


Havas Jon: A könyv úgy mutatja be, mint egy sötét hajú és szürke szemű férfit.


Bran Stark: George R. R. Martin úgy döntött, hogy Bran, akárcsak a vértestvérei az anyjuk megjelenését örökölték — sötétkék szemek és vörösesbarna haj.


Ygritte: Havas Jon egyetlen szerelme igen különbözik a kellemes képernyői megjelenésétől — élénkpiros ápolatlan haj, pisze orr és enyhén görbe fogak.


Tywin Lannister: A Lannister-ház fejének a könyvben bajsza és szakálla van (ez stimmel a sorozatban is), viszont a pajesza hosszú, a feje pedig simára borotvált.


Tyrion „Félember” Lannister: Az ő esetében nagyon nagy a különbség a könyv és a TV között — az egyik szeme zöld, a másik fekete; a haja vékony szálú és már-már fehérbe hajlóan szőkés. A Blackwater Bay-i csatában pedig elvesztette az orra háromnegyed részét (erre – a producerek nyomására – csak egy-két sebhely emlékeztet az arcán a sorozatban).


Tommen Baratheon: A könyvben úgy jellemzi az író, mint egy kövér fiút zöld szemekkel és aranyló, fürtös hajjal.


Theon „Bűzös” Greyjoy: A Vas-szigetek örököse leírva egy sötétebb bőrű, sötét hajú férfi.


Yara (Asha) Greyjoy: A televízióban nem csak a nevét változtatták meg Yarára, de a megjelenését is — eredetileg sötét hajú, hegyes/nagy orrú, viharvert arcbőrű nő.


Euron Greyjoy: A sorozatbeli arca szinte teljesen különbözik a könyvben leírttól — aszerint sötétbarna hajú, ápolt szakállú férfi, akinek a jobb szeme kék, a balt pedig bőrtapasz borítja.


Tarthi Brienne: A sorozattal ellentétben az író szerint széles szájú, görbe fogú és szeplős arcú.


Oberyn Martell: A karakter megformálója Pedro Pascal elég jól hozza a regényben leírtakat, habár a hajának kicsit hosszabbnak és őszülőnek kellene lennie.


Ramsay Bolton: Az író eredetileg Ramsay megjelenésében is érzékelteti szörnyű és kellemetlen személyiségét — arcbőre rózsaszínes és kiütéses, az orra széles, a szája kicsi, a haja hosszú és száraz. Közel ülő, vizenyős szemei vannak, amik úgy néznek ki, mint két piszkos jégdarab.


Daario Naharis: A regénybeli alaknak kék haja és ugyanilyen árnyalatú, három ágú szigony formájú szakálla, valamint aranyszínűre festett bajsza van.


Lancel Lannister: Az ő megjelenése a könyvben is sokat változott — a haja krétafehér lett, arcszíne pedig szürke. A sorozatban „csak” egy hajvágáson ment keresztül a karakter.

Forrás: Brightside


London - Több befejezést fognak forgatni a Trónok harca utolsó epizódjához, így akarják elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként végződik a népszerű sorozat. Casey Bloys, az HBO műsoraiért felelős elnök felfedte, hogy még a sorozatban szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik a történet. ...

Budapest - Folytatódik a világszerte hatalmas sikert aratott Trónok harca televíziós sorozathoz kapcsolódó koncertshow. A látványos színpadképpel és videotechnikával, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel megtámogatott produkció, amelyet Ramin Djawadi zeneszerző vezényel, 2018. május 18-án le...