Magyarország

2011.09.09. 09:17

VV5 - rengeteg újdonság!

Rubin Kristóf, a ValóVilág 5 főszerkesztője már hónapokkal ezelőtt megígérte a nézőknek, hogy rengeteg újdonságot csempésznek az új műsorba. 

Rubin Kristóf, a ValóVilág 5 főszerkesztője már hónapokkal ezelőtt megígérte a nézőknek, hogy rengeteg újdonságot csempésznek az új műsorba. Budapest - A VV-fanatikusoknak egészen mostanáig kellett várniuk, hogy részleteket tudhassanak meg a megújuló valóságshowról, most azonban mindenre fény derült.Az első és legfontosabb változás egy teljesen új műsorelem, a Megmérettetés lesz, amelyre kéthetente egy szintén új helyszínen, az Arénában kerül sor. Fontos változás az is, hogy a védettséget nem a párbajok győztese, hanem a Megmérettetés első helyezettje élvezheti majd.

Kísérő műsorokban VV4 szereplők! 

Sebestyén Balázs, a ValóVilág és a sajtótájékoztató házigazdája többek között bejelentette a kísérőműsorok vezetőit is. Az ötödik széria mindkét kísérő műsora a Cool tv-n fut majd, a Nekedvaló házigazdája marad Istenes Bence, az ő váltótársa pedig Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi lesz. A BeleValóVilág is teret ad a negyedik széria üdvöskéinek, az éjszakai műsort Anikó, Béci és Olivér vezetik majd felváltva.

Új belső tér az Aréna!

Teljesen új belső tereket építettek fel a VV5 helyszínéül. Az élénk, rikító színek inkább boldogságot és harmóniát sugároznak. Ezzel szemben a sötétebb, és egymástól elütő kombinációk már magukban hordozzák a feszültséget, és az elfojtott érzelmeket. 



A villa belülről ötvözni fogja a retró- és minimalista stílust, egyszerre fog benne érvényesülni a luxus és az ipari körülmények. A korábbi híreknek egyébként ez nem mond teljesen ellent - korábban azt írtuk, hogy a luxust nélkülözni kell majd a lakóknak -, ugyanis az eszközök majd rendelkezésre fognak állni, de a használat valószínűleg korlátozva lesz, mint ahogy ágyakból is összesen 10 darab lesz, holott jóval többen fognak bent lakni, mint tízen.



Miközben a lakók a legmodernebb felszereléseket használhatják - jacuzzi, szauna, konyhai eszközök stb. - addig a falakon csőradiátorok, a plafonon pedig ipari lámpák fognak lógni. Ez a kettősség pedig szintén tükrözi a VV5 várható hangulatát: a pattanásig feszült indulatokat.

Forrás: RTL Klub 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!