Helyi közélet

2014.01.31. 10:49

Közlemény - MSZP: Sérült lelkű hatalommániások

Miskolc - "<em>Óvodásoknak, kisiskolásoknak szervez farsangi menetet Miskolcon Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő. A menetre, amelynek útvonalát a rendőrség biztosítja, az intézmények meghívást kaptak"</em>. - &nbsp;Az MSZP miskolci szervezetének közleménye.

Miskolc - "Óvodásoknak, kisiskolásoknak szervez farsangi menetet Miskolcon Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő. A menetre, amelynek útvonalát a rendőrség biztosítja, az intézmények meghívást kaptak". -  Az MSZP miskolci szervezetének közleménye.Az intézmények – a Belvárosi Óvoda mindenképpen – szülői kísérethez kötik a gyerekek részvételét, a gyermekek biztonságára hivatkozva, holott egyetlen más esetben (Mikulás-vonat, tanulmányi kirándulások) sem teszik kötelezővé az 1 gyerek, 1 szülő elvet.

Felháborító és gusztustalan, amit a Fidesz művel az országban, a városban. Nem ez az első eset, hogy gyerekeket használnak fel politikai manipulációikhoz, ám Csöbör Katalin abban mindenképpen viszi a prímet, hogy akciójával szembe állítja a gyereket a szülővel: ha a szülő nem kíváncsi Csöbörre, a gyerek sem mehet a farsangra.

Ilyen ördögi tervet csak sérült lelkű emberek képesek kiagyalni. Olyanok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalmukhoz, mert a való világban, saját képességeik alapján, képtelenek lennének boldogulni.

Persze mit várjunk egy olyan embertől, aki nő létére megszavazza a nőverés ellen tiltakozó országgyűlési képviselőnők megbüntetését?

- Az MSZP miskolci szervezete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában